Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015, 20:41
Μοιραστείτε το
Διαβάστε ακόμα
Έκανε την αρχή: H Σουηδία γίνεται η πρώτη χώρα χωρίς μετρητά
Ο πρώτος υπολογιστής της Apple βγαίνει σε δημοπρασία στο Λονδίνο
Στην Κύμη ισχύουν οι απόψεις Βίτσα ότι η ελληνική αμυντική βιομηχανία είναι αξιόπιστη και ανταγωνιστική;
Μετά τα ιατρεία, ήρθε η σειρά τους: «Ναι» από τους ιδιοκτήτες περιπτέρων στις πληρωμές με κάρτα
Πάει στην Γερμανία ο Αποστόλου: Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα σε διεθνή έκθεση τροφίμων στη Γερμανία -Οι δυνατότητες εξαγωγών
Ευρωπαίοι στηρίζουν Ελλάδα: Ζητούν επαναφορά του ειδικού φόρου στα εισιτήρια κινηματογράφου
Τι κρύβει η εγκύκλιος για τις συντάξεις. Ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο και θα πέσουν στα 300 ευρώ
Σε 5 χρόνια τα καταστήματα μπέργκερ θα πληρώνουν λιγότερα για το κρέας
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - 11:16:49 μμ
Οι Ολλανδοί επιστήμονες που έχουν πρωτοπορήσει στη δημιουργία κρέατος στο εργαστήριό τους, δήλωσαν ότι σε πέντε περίπου χρόνια το κρέας τους θα σερβίρεται ως χάρμπουργκερ στα καταστήματα.

Ο Μαρκ Ποστ του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ και οι συνεργάτες του, όπως δήλωσαν στο BBC, δημιούργησαν ήδη μια εταιρεία για να κάνει το κρέας τους πιο εύγευστο, φθηνότερο και εμπορικά αξιοποιήσιμο.

Η επιστημονικη ομάδα είχε κάνει μια πρώτη επίδειξη -μαγείρεμα και φάγωμα- του εργαστηριακού κρέατος στο Λονδίνο προ διετίας και από τότε το έχουν βελτιώσει κι άλλο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. 
eviagreen.gr

Ποια είναι η γνώμη σας για το οδικό δίκτυο της Εύβοιας;
Μια χαρά είναι δεν παρουσιάζονται προβλήματα
Είναι άθλιο, κάθε εβδομάδα θυσιάζονται νέοι άνθρωποι στον βωμό της ασφάλτου
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε


Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος,Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2015 eviagreen | powered by Goldenbird.biz